El Museu Paleontològic d’Elx (MUPE) i la Associació Veïnal Raval i carrers adjacents continuen treballant en equip per a dinamitzar el barri ilicitano. Totes dues entitats han posat en marxa el 4t Concurs de Dibuix ‘Raval Juràsic’.
Es tracta d’una iniciativa que pretén potenciar les activitats culturals, i en concret, l’activitat pictòrica a Elx. Així, el concurs contempla dues categories de participació: una infantil de 5 a 12 anys, i una altra juvenil de 13 a 16 anys. La temàtica és el ‘MUPE i el seu entorn’ amb la possibilitat de reproduir qualsevol peça del museu, ja siguen fòssils, minerals o petxines actuals, integrant-la d’alguna manera en el paisatge del barri. Les obres podran ser entregades fins al 22 de novembre en un format A4, disponible en el museu, al qual es pot telefonar al 965458803 per a obtindre més informació.
Amb aquesta mena de propostes es pretén impulsar la participació dinàmica en el museu. Una manera de fomentar aliances amb associacions locals i unir així, esforços i recursos que aporten nous valors al barri il·licità, i que en definitiva, aposten pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).