Els dies 26 i 27 d’octubre se celebra a la Institució Firal Alacantina el 6é Saló de Videojocs, Còmic, Cinema i Sèries – VÍDEO GAME COMIC.

VÍDEO GAME COMIC es desenvolupa en IFA i des d’ací pretenem que el Saló siga un referent nacional, acollint les diferents formes d’entreteniment i art de la cultura moderna basant-se en quatre pilars fonamentals: els videojocs, els còmics, el cinema i les sèries. A més, els visitants també podran gaudir d’altres temàtiques com els jocs d’estratègia, el col·leccionisme, els jocs de taula i la música.

En aquest nou lloc per a l’oci podràs gaudir de diferents conferències sempre entorn dels temes d’interés del moment, tornejos de videojocs, concursos, exposicions, campionats de jocs d’estratègia, tallers d’aprenentatge i tot el que pugues imaginar. Com a novetat, en aquesta edició s’ampliarà la Zona Gamer dedicada als videojocs amb escenari per a la retransmissió de tornejos.

Pots consultar els horaris i zones de totes les activitats, conferències i concursos ACÍ (ACTIVITATS).

El preu de les entrades anticipades és de 10 euros per als dos dies, de 8 euros si estàs interesseu@ a assistir el dissabte (horari de 10.00 a 21.00h) i de 7 euros si només vindràs al saló el diumenge (de 10.00 a 20.00h), que pots comprar ACÍ. Els menors de 5 anys podran accedir de manera gratuïta.