Ja està en marxa a la Sala d’exposicions de la Llotja «Van Gogh Alive» – The Experience’, l’exposició multimèdia més visitada del món. La inauguració ha comptat amb la presència d’Elena Goroskova, Directora de Van Gogh Alive i amb Rob Kirk, Director de Nomad Art, productor de la mateixa així com l’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, al costat de l’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla i altres-as regidors-as de la corporació.

L’exposició que podrà visitar-se des d’avui a les 10 hores fins al proper 16 de desembre, és una experiència multisensorial inoblidable que combina 3.000 imatges en moviment, llum i música de manera envolupant.

Barcala, l’Alcalde, juga bé aquests projectes perquè em convenç la seva emoció quan parla d’art i altres productes culturals, i això confesso que m’agrada i estava, per aquests anys, poc acostumat. Ahir va afirmar que era una exposició “totalment sorprenent per als cinc sentits. Una perfecta combinació de llum, color i so, ens convida a un viatge inoblidable». “Una proposta pensada per sorprendre i no deixar indiferent a ningú i on descobrirem detalls fins ara desconeguts».

‘Van Gogh Alive – The Experience’ no és una exposició d’art a l’ús, i per descomptat s’allunya molt de la convencional visita a un museu, en la qual es passeja en silenci per les diferents sales. Aquí els visitants es veuen envoltats per l’art del pintor holandès i se’ls convida a submergir-se en l’obra i la vida de Van Gogh des d’un punt de vista nou i sorprenent, que estimula tots els sentits i amb una Orella de Van Gogh que no resulta inapreciable.

És una exposició, davant tants estímuls, per veure amb tranquil·litat, sense presses. Està secuencializada per èpoques i espais, didàctica que ajuda, però requereix de temps. Atès que han incorporat una col·lecció de comodísimos puff a la sala, el recomanable és que t’asseguis a veure i a escoltar i canviïs d’espai quan finalitzi cada sessió. Si passeges, confirmat, t’ho perds.

Em sembla un pla perfecte per anar amb els nostres nens-as, atès que el llenguatge és natiu per a ells. Tant color que sorprèn. La gran dimensió de les coses, atès que les pantalles tenen al voltant de 5 metres. Des de l’inici de la visita i fins al final, el públic es veu envoltat per una poderosa simfonia de llum, color i so que convida a un viatge inoblidable. En aquesta exposició els corbs, del Trigal amb corbs, volen.

Taquilla

TIPUS DE ENTRADA ADULTS NENS MENORES
DE 4 ANYS ACOMPANYATS
PER UN ADULT
NENS 4-15 / DISCAPACITATS ESTUDIANTS / MAJORS DE 65 / DESOCUPATS PACK FAMILIAR 1+1 PACK FAMILIAR 2+1 PACK FAMILIAR 2+2 PACK FAMILIAR 2+3
LABORALS €12 GRATUIT €9 €10 €19 €29 €36 €43
CAP SETMANA / FESTIU €14 GRATUIT €9 €12 €21 €33 €40 €46

Las entradas están ya disponibles en la página oficial de la exposición: www.vangogh.es, y en Ticketea.