Del 29 de setembre al 2 d’octubre de 2023 se celebra la V edició d’ALACANT GASTRONÒMICA, tota una oferta expositora de productes de la província. Congrés gastronòmic, tallers, showcooking, concursos, tastos i venda de productes es donaran cita en IFA – Fira Alacant.

Una gran varietat d’expositors mostrarà a públic i professionals del sector diferents especialitats gastronòmiques de la província, denominacions d’origen, marques de qualitat, productes de la terra, i altres ecològics i artesanals, així com vins i begudes típiques, equipaments o serveis.

Quatre dies replets d’activitats de la mà d’Estreles Michelín i Sols Repsol presents en aquesta cinquena edició del certamen.

Aquesta iniciativa sorgeix de la mà de l’Excma. Diputació d’Alacant, Cambra de Comerç d’Alacant i IFA – Fira Alacant, amb el suport de la Generalitat Valenciana, que s’uneixen en aquest esdeveniment per a promoure accions saludables i una alimentació sana basada en productes autòctons, procedents tant de la mar com de la muntanya.

Per a accedir a Alacant Gastronòmica és necessari adquirir una polsera de seguretat per un 1€, l’import del qual serà íntegrament donat a l’ONG Alacant Gastronòmica Solidària. La polsera, que també servirà com a mètode de pagament en els diferents estands, es pot adquirir de forma anticipada o en les taquilles d’IFA – Fira Alacant durant la fira i permet l’accés a l’esdeveniment els quatre dies de duració.

Més info: ALICANTE GASTRONÓMICA 2023.