Aquest dimarts 18 d’octubre tindrà lloc la presentació oficial de ‘Desenterrats’ en la nostra ciutat. Aquesta sèrie es va estrenar en À Punt i està rodada íntegrament en Alcoi. L’acte començarà a les 19.30 hores en la Sala d’Actes de l’IVAM CADA Alcoi, prèviament des de les 19 hores hi haurà photocall per on passaran les autoritats i les persones convidades.
L’acte serà presentat pel periodista Daniel Moltó. Intervindran el director general d’À Punt; Alfred Costa, els directors de la sèrie, Xavi Cortés i Arnau Cortés, així com la regidora de Turisme; Lorena Zamorano. Durant l’acte s’emetrà la promo del capítol 2, el tràiler així com els primers minuts del segon capítol. Els actors convidats pujaran a l’escenari i arribarà el torn de les preguntes. Després de la cloenda de l’acte tornarà a haver-hi photocall.
La sèrie Desenterrats està rodada a la  ciutat d’Alcoi íntegrament amb localitzacions com la Font Roja, tant exteriors com dins de l’Estació Científica Font Roja Natura, el refugi de la Guerra Civil, Vila Vicenta, l’IVAM CADA Alcoi, el Cementeri Sant Antoni Abat o l’Àgora entre d’altres.
Alcoi Film Office, entitat de caràcter públic que es va constituir amb la finalitat de promoure, impulsar i fomentar el sector audiovisual de la ciutat d’Alcoi, atraient, incentivant, facilitant i donant suport al rodatge d’obres audiovisuals ha col·laborat amb la producció d’aquest projecte. L’objectiu de la Film Office és la posada en valor dels recursos de la ciutat, captant i donant suport al desenvolupament del nombre més gran possible de rodatges a la nostra ciutat, activant un sector, l’audiovisual que pot reportar molta activitat econòmica per a la ciutat.
«El rodatge de sèries i pel·lícules a Alcoi suposa una injecció econòmica per a diferents sectors locals, restauració, allotjaments, comerç, empreses de serveis i lloguers d’equipament. A més, la sèrie dona a conéixer les magnífiques localitzacions que tenim i pot fomentar tant l’arribada de turistes com el rodatge de més produccions. La cultura és un valor en si mateix que ens identifica com a poble, però també és una indústria molt potent que engloba a molts sectors i beneficia a molts altres», conclou la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.