La força emotiva del Rèquiem en re menor op. 48 de Gabriel Fauré fa d’aquesta obra, sens dubte, una peça única. El compositor és capaç de despertar en l’oïdor des de la por i el temor, fins a la solemnitat i la complaença cap a la feliç redempció de les ànimes. El concert tindrà lloc dissabte que ve 11 de desembre a les 19.45 h. a l’Església de Sant Mauro i San Francesc, una excel·lent aposta de l’Associació dels Amics de la Música d’Alcoi.

La interpretació estarà a càrrec de l’agrupació coral ARS NOVA de Xàbia, juntament amb el quintet de corda de l’Orquestra de Cambra de València – OCV – i Silvia Ferrer a l’òrgan.

Quant als solistes, dues distingides veus i il·lustres intèrprets internacionals, la soprano valenciana Teresa Albero i el baríton hispà-brasiler Rodrigo Esteves. Tots dos destaquen per la seua expressivitat i absolut domini de la tècnica vocal i de la frase.

Així mateix, el mestre Pere Molina-González, d’excepcional trajectòria i posseïdor de guardons internacionals, serà l’encarregat de la direcció musical, que requereix d’un rigorós treball, una cura total del detall i de la significació emocional del Rèquiem.