Les propostes culturals per a l’última setmana de l’any arriben a Finestrat amb música i teatre. El dijous 29 se celebra el tradicional concert de Nadal de l’Agrupació Coral de Finestrat. Dirigida per José Vicente Algado, i presidida per Antonio Galiana els components de la coral finestrense compartiran escenari amb la Va unir Musical de La Nucia. El repertori inclou peces com a Nit de Pau, La Nit de Nadal, En la més freda nit o Ruquet Sabaner.
Quant a la proposta teatral, aquest divendres 30 de desembre arriba a Finestrat el clàssic literari de Charles Dickens “Cuento de Nadal”. Es tracta d’una adaptació teatral de la companyia Adam Rodríguez i tindrà lloc a la Casa de Cultura a partir de les 18.30 hores. El preu de l’entrada/donatiu és 3€ a benefici de les festes patronals 2023.


En paraules del regidor de Cultura i de Festes, Héctor Baldó, va fer una crida a la participació en aquests actes. “Volem acomiadar l’any amb música a càrrec de l’Agrupació Coral de Finestrat, amb teatre i el clàssic Conte de Nadal de Charles Dickens. I també amb el Sopar i Gran Ball que organitza la Comissió de Festes 2023. Molt il·lusionats perquè és un nadal, la 1a en molt de temps sense restriccions. I amb moltes ganes de gaudir d’aquestes propostes culturals i lúdiques per a aquest nadal”.
Prèvia Recollida de regals cavalcada de Reis Mags d’Orient
En aquestes dates la Comissió de Festes MiniTofols es posa a la disposició de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient per a facilitar la recollida de regals que després es reparteixen en les seues cavalcades.
Per a la cavalcada del centre històric, es podran recollir els regals els dies 2, 3 i 4 a la Sala Jove, en horari de 16.00 a 19.00 hores.
I per a la cavalcada que se celebra en La Cala, la recollida serà també els dies 2, 3 i 4, als matins en l’extensió administrativa (de 9.00 a 14.00 hores) i a la vesprada en el Centre Social La Cala, de 16.00 a 20.00 hores.
Per a més informació poden contactar amb la Comissió de Festes en la pàgina de Facebook @festesfinestrat i en Instagram @festesfinestrat2023