El concert de clausura de “Sensacions d’Estiu” tindrà lloc en el Auditori del Castell, aquest dimecres 15 d’agost, a partir de les 22:00 hores. “És un fermall final d’excepció: el concert que ens ofereix de manera conjunta cada 15 d’agost el Centre Musical Puig Campana i l’Agrupació Coral de Finestrat. La nostra banda, sota la batuta de Toni Barber i la nostra coral, dirigida per José Vicente Algado, seran els protagonistes amb majúscules de la clausura de Sensacions d’Estiu. No obstant açò, la cultura no acaba ací doncs aquest cap de setmana tenim l’avantsala de les festes patronals amb diversos actes lúdics i, per a setembre, ja tenim programats varis de Cultura a la fresca en les urbanitzacions”.

Gran èxit de públic en l’últim cap de setmana de “Sensacions d’Estiu”, el programa d’esdeveniments que la Regidoria de Cultura ha programat per a gaudir de l’oci estival a Finestrat. El dissabte la música tradicional valenciana de “Soca en arrel” va reunir a nombrosos veïns i visitants en la Plaça del Poble per a escoltar la interpretació d’aquest grup que des de l’any 2014 es dedica a mantenir vives les tradicions valencianes a través de les seues cançons més populars. I en la nit d’ahir els riures van omplir el Auditori del Castell amb la interpretació del grup “7 comediants” que va portar a escena la divertida comèdia de Lina Morgan “Viu esperant l’amor”.

La regidora de Cultura, María Llorca, va felicitar a tots els artistes que han passat pels “Sensacions d’Estiu” de Finestrat perquè “han omplert d’agradables sensacions l’estiu dels nostres veïns i també de totes aquelles persones que es troben gaudint de les seues vacances a Finestrat. Hem tingut teatre per a xicotets i majors, hem tingut la nostra tradicional trobada de corals arran de mar, el tribut a Camilo Sesto, l’actuació de la nostra Rondalla, l’exquisida música clàssica de Camerata Aitana, el jazz en l’Ermita del Castell, l’homenatge a la cultura musical valenciana amb Soca en Arrel o el record a Lina Morgan que li va dedicar anit el grup “7 comediants”. L’edil també va agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant en l’organització d’aquests esdeveniments.

Tota la programació cultural es pot consultar en la pàgina web municipal (http://www.ayto-finestrat.es/agenda/) i en les xarxes socials institucionals.

A més, tots els dimecres d’agost segueixen les sessions de zumba en la platja amb Fitness Corpore Finestrat. I fins al 8 de setembre, continuen les activitats infantils gratuïtes en la platja per a xiquets/as des de 3 anys.