Delecta’t amb una coreografia de Ilia Jivoy en “Les quatre estacions”; riu-te a riallades amb el xou “La Ruïna”; gaudeix del vincle entre cinema i teatre amb “Plàtans, cacauets i el que el vent es va emportar” i viu la tragèdia en “Dins d’una hora”.
El dimecres 17 de maig a les 20;30h la companyia Ilia Jivoy i Parell en Dansa presenta «Les quatre estacions».
Les quatre estacions amb coreografia de Ilia Jivoy, considerat com un dels millors joves coreògrafs provinents del Teatre Mariínsky de Sant Petersburg. En 2012, el productor, pianista i compositor britànic d’origen alemany, Max Richter, va editar el disc Recomposed by Max Richter – Vivaldi – The Four Seasons. Aquest treball, d’un dels referents actuals de la música clàssica i minimalista, va captivar al coreògraf, Ilia Jivoy i li va inspirar per a crear aquesta coreografia per a 16 ballarins. Ilia Jivoy ha rebut el premi “Esperanza de Rússia”, i és considerat com un dels millors joves coreògrafs de la seua generació.
PREUS                                                      DESCOMPTES
Pati i Club: 35€                20% Estudiants de dansa (ED)
Llotja correguda: 25€                   
Amfiteatre: 20€                           
El divendres 19 de maig a les 20;30h arriba al Principal el xou «La Ruïna”, d’Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes. Aquest espectacle ha esgotat les localitats.
La Ruïna és un xou en el qual tant assistents com convidats especials comparteixen en públic la seua anècdota més incòmoda: aquella vegada que la seua parella els va deixar per whatsapp, quan es van adormir en una reunió important, un malentés amb un taxista… La típica anècdota que els amics sempre demanen que comptes en els sopars. En La Ruïna riem, sí, però d’alguna manera també fem teràpia de grup en veure que tots portem un loser dins. Els còmics i guionistes Ignasi Taltavull & Tomàs Fuentes condueixen el xou, acompanyats d’un convidat que els ajudarà a comentar les anècdotes d’aqueixa nit.
El dissabte 20 de maig a les 20h arriba al Principal l’obra «Plàtans, cacauets i el que el vent es va emportar”, de Ron Hutchinson. Amb versió i direcció de José Troncoso i amb Gonzalo de Castro, Pedro Mari Sánchez, José Bustos i Carmen Barrantes en l’elenc.
El rodatge de “El que el vent es va emportar” és un autèntic desastre. El productor cinematogràfic, David O. Selznick, ha decidit frenar-ho en sec per a poder reconduir-ho i que la pel·lícula no deixe de ser la que ell sempre va somiar. Però el temps corre en contra seua i cada segon d’aturada li està costant una autèntica fortuna.
Acompanyat de la seua aguda i infal·lible secretària, la Srta. Poppenghul, decideix convocar en la seua oficina a dos grans de l’època per a intentar resoldre la situació: el seu gran amic i excel·lent guionista, Ben Hetch i el talentós, encara que de caràcter impossible director, Victor Fleming.
PREUS                                                      DESCOMPTES
Pati i Club: 25€                25% + 65 anys
Llotja correguda: 18€                25% – 25 anys
Amfiteatre: 12€                             50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro (BT)
15% Aturats (D)
El diumenge 21 de maig a les 19h TEADA presenta l’obra «Dins d’una hora”. Amb direcció i versió de Juan Luis Mira Candel i amb Ana Arrarte, Vicent Bonmatí, Natalia Bravo i Paco Peraile en l’elenc.
Alacant, 25 de maig de 1938. Un rellotge marca les 10,15 hores. Falta una mica més d’una hora perquè es produïsca el bombardeig feixista que, prenent com a objectiu el Mercat Central, causarà més de 300 morts entre la població civil.
L’espectador es troba cara a cara amb uns personatges que estan recorrent -sense saber-ho ells, nosaltres sí- els últims instants de les seues vides. Entrecreuen les seues històries quotidianes de gent senzilla, carregades de somnis que les bombes retallaran salvatgement.
PREUS                                                      DESCOMPTES
Pati i Club: 15€                25% + 65 anys
Llotja correguda: 12€                25% – 25 anys
Amfiteatre: 9€                              50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
15% Aturats (D)