Diverteix-te en família amb “Campanilla«, Una aventura musical” i deixa’t sorprendre amb la màgia de Jandro en “Descabellado”.
El dijous 8 desembre a les 12h arriba al Principal el musical infantil “Campanilla, Una aventura musical”, de Rubén Yuste. Aquest meravellós espectacle compta amb 11 nominacions en els Premis Broadway World Spain i 10 Candidatures en els PTM, Premis del Teatre Musical.
Campaneta i les seues amigues, Fania, Iris i Dilia, s’estan afeblint i perdent els seus poders. La pols de fades està desapareixent i no tenen forces per a construir la primavera a temps. L’arbre màgic Saucum, que els proporcionava la pols de fades, està completament sec i els xiquets han deixat de creure en elles. Campaneta i les seues amigues, al costat del mestre Oifrag i el seu ajudant Benshee, hauran de trobar una solució per a viatjar al món real i buscar als humans perquè tornen a creure.
PREUS
Pati i Club: 15€
Llotja correguda: 12€
Amfiteatre: 10€
El dissabte 10 desembre a les 20h i el diumenge 11 a les 18h torna Jandro amb el seu xou de màgia i humor “Descabellado”.
Què tenen en comú Tom Cruise, Will Smith, Jennifer Lawrence, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Hanks, Jessica Chastain, Ryan Reynolds i Hugh Jackman? Que tots han sigut il·lusionats i sorpresos per Jandro en El Formiguer. Assega’t com aquestes celebrities de Hollywood i gaudeix de la seua màgia i humor en directe.
Diferent, divertit, original, modern i sorprenent. Sense trucs de cambra, sense companyones i sense pèl al cap.
PREUS
Pati i Club: 21€
Llotja correguda: 18€
Amfiteatre: 15€