El Espai d’Art de l’Ajuntament de Benidorm alberga des de hui una exposició de dibuixos de l’artista colombià Fabián Salazar Franco, que porta per títol ‘Sobre dones, nimfes i altres mirades’. La mostra, inaugurada aquest matí pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, pot ser visitada fins al pròxim 17 d’octubre i forma part de la programació cultural de tardor de la Regidoria.
L’autor, nascut a Bogotà en 1977, és mestre en Arts Plàstiques per la Universitat de Caldas i ha realitzat exposicions i seminaris nacionals i internacionals des de l’any 1988. Entre els seus treballs es troben realitzacions en obra pública en departaments de Colòmbia, així com obra bidimensional en col·leccions privades d’Europa, Sud-amèrica i els Estats Units.
Des de l’any 1997 ha protagonitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Colòmbia, Barcelona, Madrid, París, etc. i en l’actualitat resideix a Benidorm.
L’exposició de Benidorm està composta per més d’una trentena d’obres. El regidor de Cultura ha ressaltat que es tracta “d’una gran mostra d’un artista que ara està establit a la nostra ciutat i que ens ofereix la seua particular visió dels rostres de la dona”.
Salazar, per part seua, ha agraït a l’Ajuntament poder exposar la seua obra “per a poder mostrar el que soc com a artista”. Una exposició en la qual ha utilitzat diferents materials com a olis, collages, etc. En la mostra també s’inclou un llibre realitzat per l’autor “que és l’aspecte més íntim, que té un punt de partida que són la meua mare i la meua esposa i en el qual es veu el meu procés de creació en el temps”.