SENT-EM (Simposi Trobada de Noves Tendències en Música i Educació) va ser creat en Cocentaina i ha sigut un referent durant aquests últims anys per a la trobada de professionals i estudiants, una manera de gaudir la música d’una forma molt pròxima. No obstant això, enguany, a causa de la situació actual que s’està vivint, el sector cultural es veu afectat de nou, havent d’ajornar la huitena edició d’aquest esdeveniment per al pròxim 2022.

Malgrat les circumstàncies i el canvi de data de SENT-EM, el departament de cultura de l’Ajuntament del municipi ha volgut que la música continue, realitzant una programació de concerts durant juliol i agost que tindran lloc al Palau i en el Teular:

En les pròximes actuacions, trobem concerts molt interessants al Palau. En primer lloc i per a començar amb bon peu el cap de setmana, aquest dissabte 24 s’interpretarà de la mà de Mal Passet, «Músiques amb arrel mediterrània». Durant la jornada del diumenge, una actuació molt especial, la de “Landarbaso Abesbatza”, un cor que crea i harmonitza obres del folklore basc. Prosseguim amb el començament de la setmana pròxima, ja que el dilluns i el dimarts, comptaran amb dos concerts més, un d’ells és la unió de música i dansa, el ensemble de corda “Lumine” i, d’altra banda, el quartet de corda de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant. “Akram Trio”, un grup de cambra amb un repertori que té com a línia temporal des del segle XVIII fins a l’actualitat, actuarà el dijous 29 en el Teular. Finalment, en els dies 1, 2 i 5 d’agost de nou en l’escenari del Palau, es podrà gaudir de la música característica de les bandes de música. Participaran Colla Mal Passet, l’Ateneu Musical i la Unió Musical respectivament.