Dilluns passat, 2 de juliol, van començar les classes de el “Campus d’Art d’Estiu” que organitza la Regidoria d’Educació en el Centre de Formació del Bulevard comercial. Amb motiu de l’inici de les classes l’alcalde, Juan Francisco Pérez, va visitar aquesta instal·lació al costat del Primer Tinent d’Alcalde, Víctor Darío Llinares, l’edil d’Educació, Mª Dolores Viudes i la codirectora del Campus, Gemma Llinares.

En total, aquest mes de juliol participen 50 xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys. Durant les pròximes setmanes es divertiran realitzant creacions de ceràmica, il·lustració digital, dibuix, pintura i també cuinant de manera creativa. En aquest campus també adquiriran nocions sobre els grans mestres de l’art i cada dia es portaran a casa la creació artística que hagen elaborat amb les seues pròpies mans. Aquest campus s’impartirà fins al divendres 27 de juliol, de dilluns a divendres, en horari de 9:30 hores a 13:30 hores i els participants tenen l’opció d’inscriure’s tot el mes o per quinzenes, segons preferisquen.

En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes “estem molt contents amb la resposta de les famílies a aquest campus artístic que se celebra en una ubicació idònia per als quals resideixen en la zona de la Cala i les urbanitzacions per la seua proximitat, ja que ens trobem en ple bulevard. A més, es tracta d’una alternativa estival més que se sumisca a les diverses opcions que estem oferint des de la Regidoria d’Educació com l’Escola municipal d’Estiu amb 95 inscrits o la seua versió infantil, dirigida a bebès, amb altres 35 xiquets/as. Per tant, satisfets d’estar ajudant a les famílies a compaginar les vacances escolars amb els horaris de treball”.