La plaça Gabriel Miró acull el pròxim dia 20 de juliol la desena edició dels Tallers de Tango i Milonga on els afeccionats d’aquest gènere musical van a poder gaudir per desè any consecutiu de vetlades a l’aire lliure amb exhibicions de la tradicional milonga i tango argentins, així com actuacions de cantants.

Els tallers, que donaran comencen el dia 20 de juliol, continuaran el divendres 27 i es perllongaran durant tots els divendres del mes d’agost fins al dia 31. Les sessions formen part de les activitats lúdic-culturals de el “Pla Integral de Recuperació del Centre Tradicional” que impulsa la regidoria de Coordinació de Projectes dirigida per María Dolores Padilla i que compta amb la col·laboració de l’Associació de Ballarins i Afeccionats al Tango Argentí a Espanya ‘ABA Tango’.

La participació a aquestes jornades és lliure i gratuïta, oberta al públic en general i es desenvoluparan entre les 20:00 i les 24:00 hores en aquesta emblemàtica i acollidora plaça de la nostra ciutat.

La Plaça de Gabriel Miró porta més de 14 anys albergant accions que permeten acostar la cultura Argentina a la nostra ciutat.