Es pot pensar que versionar una cançó puga arribar a ser fàcil, perquè la composició ja està feta, tanmateix això és una suposició, perquè el resultat d’aquesta versió depén justament de l’artista que la reinterprete. Quan es tracta d’un músic que en lloc de copiar o fer una calcomania de la cançó original, en el seu lloc la reinventa i la nua, des de l’emoció i la senzillesa, l’obra pren una nova vida.
Aquest és el cas de Justin Case o Rafa Fenoll Vicent, músic d’Elx amb una trajectòria de més de 30 anys que actuarà el Dissabte 28 de Maig a les 18.00 en Teteria La Cuna d’Elx. En aquesta ocasió el músic il·licità interpretarà en format acústic una especial selecció de cançons pertanyents a artistes tan apassionants com David Bowie, Jeff Buckley, Beatles, Pearl Jam, o Radiohead.
Un home de música, dedicat a ella des de molt primerenca edat. En la seua adolescència va participar en grups com a Alter ego, Farton Men, Goody Men, fins a arribar en el 1996 a Amalgama, banda de hard rock i metall en la qual va gravar discos d’estudi i trepitge escenaris durant 15 anys. 
Després van vindre més i més projectes: Mookie Blaylock (Banda Tribut a Pearl Jam i altres bandes de l’escena Seattle: Alice In Chains, Stone Temple Pilots…etc), El Gos Assiri (Banda creada pel vocalista, guitarrista i compositor Elías Martínez, amb 4 discos gravats i més de 50 cançons creades des de la lírica, el afterpunk, la psicodelia i el rock més visceral) i Mookie Stardust (Banda Tribut a David Bowie pionera a Elx, promoguda i desenvolupada per músics i amants de l’obra artística del duc blanc).
Per tot això i molt més no et pots perdre a Justin Case en concert.

 Dia: Dissabte 28 de Maig

Hora: 18.00 h (Obertura de portes a les 17h)

Preu Entrada: 5€

Lloc: La Cuna Teteria. Carrer Portes Tahullas, 18. 03203 Elx, Alacant