Metatron naix com a nou projecte musical format per Coordinadors i Artistes de “La Nau de la música i teràpies” d’Alacant, liderats per Jorge Azmar i que actuaran aquest divendres en la plaça Paco Botella del Barri de Sant Gabriel a les 22.30 h.

Música universal que viu de la diversitat, de la màgia, del xamanisme, del misteri. Expressió pura de difícil etiquetatge. Les cançons, heretades d’un mar de grans clàssics, desemboquen en el rock simfònic progressiu, la psicodelia, el jazz, el rock and roll o el funkie.

Podria cridar-se cosmomúsica, perquè a través d’ella sembla que s’entra en una altra dimensió. És un viatge sideral que buida i connecta amb les emocions. Expansiu, de pur goig. Metatron està ací per a dir-nos que som éssers de llum, pols d’estels, per a apel·lar al poder del cor que emana des del nostre interior i recordar-nos que venim d’un altre lloc en el viatge de la consciència.

De recent formació, comencen a sonar per Alacant a partir de Març de 2018. S’estrenen amb un baptisme de luxe, en el Dia Internacional del Jazz, en l’Auditori del Adda i en xicotetes sales llegendàries d’Alacant com El Coscorrón i La Sala Babel. També en espais més lúdics i campestres, com La Cúpula Creativa, dins del Festival Multiverso, o en la Granja Escola la Loma.

Els component del grup són:

Jorge Azmar en el teclat, sintetitzadors, guitarra acústica i veu.

Thorsten Wirschun, a la bateria.

Andrés Escobar i Emiliano Castañeda, al baix.

Joseph Nez, guitarra elèctrica.

Toni Pastor i Benjamí Parmegán, al saxo.

Laura Metaphísica, en la percussió.