La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrevella reobri de nou les portes del Museu d’Història Natural per a continuar la realització de visites guiades i tallers organitzats per l’Associació Cultural Ars Creatio, destinades a centres educatius i públic general, amb la coordinació de la científica i professora de la Universitat de Múrcia, María Luisa Molina.

Igual que l’any passat, les visites i els tallers estan inclosos en la programació de la XV Setmana de la Ciència organitzada per Ars Creatio. Esta vegada, la reobertura s’amplia durant dos mesos en la temporada de tardor, des de dimecres que ve, 18 d’octubre, fins al 17 de desembre.

El museu obrirà de dimecres a divendres als matins per als centres educatius, que realitzaran visites guiades en dos torns, a les 10.00 i a les 11.30 hores, de fins a uns 30 alumnes i una hora de duració en cada torn. Els diumenges i festius s’obrirà de 10.00 a 13.00 hores amb entrada lliure, i a les 11.00 hores es realitzaran visites guiades i tallers per al públic general.

Les visites guiades requereixen inscripció prèvia a través d’este enllaç http://turismodetorrevieja.com/web/?page_id=18911 o del codi QR del cartell.

Es tracta d’una activitat finançada per la Generalitat Valenciana i l’Institut de Neurociències d’Alacant, i realitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrevella.