El reconegut i premiat publicista Jordi Rosàs serà el protagonista del “Dia de la Publicitat” al costat de Jorge Fesser, Bitan Franco i Judith Francisco. Un interessant esdeveniment organitzat per 361é, l’Associació d’Empreses de Publicitat de la Província d’Alacant, amb la intenció de dinamitzar el sector i donar-lo a conéixer a través de professionals de gran recorregut internacional.

Aquest esdeveniment se celebrarà el divendres 24 de gener a la sala de Cambra de l’Auditori de la Diputació Provincial d’Alacant (Adda). Una jornada enfocada a les agències i marques de la província, però també a tots els amants i seguidors de la creativitat, la comunicació i la publicitat, especialment l’alumnat que cursa Publicitat en les universitats de la província d’Alacant.

El matí començarà amb la inauguració, a càrrec d’Ángel González, president de l’Associació 361é i després d’això, donarà principi la jornada moderada pel periodista Miki López, amb l’atractiva ponència de Jorge Fesser i Bitan Branco, fundadors de l’agència BONIC.

Una mica més tard, començarà el torn de Judith Francisco, presidenta del Club de Creatius Espanya i fundadora de l’agència Swing Swing.

Per al final, espera el nostre convidat de luxe i cap de cartell, Jordi Rosàs. Considerat un dels creatius independents més respectats del sector, amb una avalada trajectòria internacional en companyies i multinacionals de primera índole i prestigi.

La intenció de la renovada Associació 361é és reunir publicistes, estudiants i empreses. Una cita anual ja ineludible per a agències i marques de la província, en la qual publicitat i creativitat conjuminen forces per a delit dels professionals del sector.

Per a assistir és imprescindible inscriure’s a través de la web https://confirmaciones.info/diapublicidad/. L’assistència serà totalment gratuïta.

ELS PROTAGONISTES DE LA JORNADA

Jordi Rosàs

Jordi Rosàs és el fundador de &Rosàs, l’agència creativa independent més internacional i una de les més respectades i atractives actualment al nostre país.

Amb una experiència de més de 30 anys en el camp del màrqueting i la publicitat, ha treballat a nivell internacional i des del nostre país per a marques com Nike, FCBarcelona, Coca-Cola, Pepsi Max, Dewars Martini F-1, Decathlon, Seat, Honda, Doritos, Boots pharmacy, Sanex, Dewar’s, Estrella Damm , P&G, entre altres.

Està plenament convençut que la missió de la comunicació és la d’aportar valor real i tangible a les marques siga com siga el canal o mitjà. Per a això és imprescindible una relació duradora i de confiança entre l’anunciant i la seua agència.

Un de les fites que més li enorgulleixen és que l’agència en la qual treballa no sols no ha perdut mai cap client per servei, estratègia ni creativitat, sinó que a més ha complit amb el 99.65% dels objectius variables que els han fixat.

Jorge Fesser

Managing Director i soci fundador de l’agència creativa BONIC Madrid. Jorge compta amb més de 10 anys d’experiència en client i agències construint marques. Abans de fundar MICO, va treballar en Wieden+Kennedy Amsterdam durant 8 anys com a Global Business Director en els quals va liderar els comptes globals d’Heineken, NIKE, EA Sports, LEVI´s o S7 Airlines, obtenint múltiples reconeixements en els principals festivals creatius internacionals.

Prèviament també va treballar en Sra. Rushmore i LOLA-Mullen Lowe per a marques com CocaCola, Unilever o Diageo.

Bitan Franco

CCO i soci fundador de l’agència creativa BONIC Madrid. Bitan passa per Lola i més tard per Publicis, on arriba a ser Director Creatiu Executiu, creant algunes de les campanyes més reconegudes de la publicitat espanyola, com el “No tenim somnis barats” de la Primitiva. En 2019 decideix convéncer a Jorge que torne a Espanya i muntar, juntament amb el seu company Situat Morillo i Nando Vega Olmos BONIC Madrid.

Judith Francisco

Judith Francisco és sòcia fundadora de l’agència estratègica i creativa de marca Swing Swing (2008-2019) i sòcia fundadora de l’estudi d’arquitectura i disseny PlayOffice (2013) especialitzat en espais infantils.

Durant la seua carrera professional ha treballat en les agències més creatives a nivell nacional, com a Senyora Rushmore, i internacional, Wieden & Kennedy. En l’àrea docent ha col·laborat amb diverses institucions com la Universitat de Cantàbria, la Miami Ad School, l’Institut Europeu de Disseny o SUD Escola del Cercle de Belles arts. Vinculada al Club de creatius d’Espanya des de l’any 2001, actualment és Presidenta de l’associació.

Ha sigut jurat en els festivals més prestigiosos de creativitat publicitària: C de c, del Sol, Laus, i D&AD.