La competició de breakdance, organitzada per la regidoria de cultura de l’Alfàs en col·laboració amb l’associació Paradís Urbà, s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Casa de Cultura, despertant un gran interés, com recullen fidelment les imatges de tan singular combat, on guanyen tots i totes. Dansaires i públic, reunit a la Sala d’Exposicions transformada per unes hores en un improvisat saló de ball, han viscut la primera competició de breakdance, dirigida a un públic familiar on joves aspirants han ballat per a guanyar la corona. Una iniciativa dirigida a un públic familiar, que a vistes dels resultats arriba per a quedar-se en pròximes edicions del Festival Nadalenc, segons ha manifestat el regidor titular de cultura, Manuel Casado.

També l’obra de teatre musical ‘Les Tres Reines Magues’, basada en el conte escrit per Gloria Fuertes en 1978, ha deixat un rastre d’il·lusió a l’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs, gràcies a la proposta de la companyia càntabra Grup Expression. La funció, inclosa en la programació del dècim tercer Festival Jajaja Riures Nadalencs, ha arribat de la mà de la regidoria d’Igualtat i és una activitat que s’emmarca en el projecte ‘L’Alfàs + Igualitària’.

El Festival Jajaja prossegueix aquesta setmana, amb el cicle de cinema infantil solidari, en col·laboració amb el Festival de Cinema de l’Alfàs del Pi, es projectaran dues pel·lícules, els dies 2 i 4 de gener. Totes dues funcions seran a les 17.30 hores a l’auditori de la Casa de Cultura.

El divendres 3 de gener, les famílies podran gaudir amb Mag Magic de València, que posarà en escena el seu espectacle ‘Imaginamagia’. Serà a les 17.30 hores, a la Casa de Cultura.

El Festival Jajaja conclourà el diumenge 5 de gener, a les 17.00 hores, amb ‘Rapunzel, el musical’, a càrrec de la companyia Comedyplan de València. A continuació, donarà inici la tradicional Cavalcada de Reyes, que recorrerà els principals carrers del nucli urbà per a finalitzar en la carpa municipal, on les seues Majestats faran lliurament dels regals.

Les entrades per als espectacles -2 euros- es podran adquirir el mateix dia en la taquilla de la Casa de Cultura. Per al cinema solidari s’ha establit un donatiu de 2 euros.