Diumenge passat, es va reunir a la Casa de la Cultura el jurat qualificador de la 55 edició del Certamen de Pintura Vila de Sant Joan i I Premi Jove de Pintura per a la selecció i fallada de les obres presentades en aquesta convocatòria.
Més de mig centenar d’obres es van recepcionar a la Casa de Cultura durant el termini marcat en les bases i que van ser valorades una a una per a després prendre una decisió final.
El jurat compost per Miguel Ángel Saez Pertusa, Mª dels Àngels Car Nieto i Juan Antonio Llor Ruiz, van realitzar la fallada unànime de tots dos premis i els accèssits que acompanyaran als guanyadors.
Les obres premiades al costat dels seleccionats estaran en l’exposició del Certamen Municipal i es presentarà aquest divendres a la sala Pablo Lau de la Casa de la Cultura. Una exposició que romandrà oberta al públic fins al 31 d’octubre.
Durant el procés de selecció del jurat, la regidora de Cultura Esther Donate va poder acompanyar-los i cridar personalment als guanyadors per a comunicar-los la fallada.