El Festival Internacional de Cinema d’Alacant ha col·laborat amb l’Associació d’Oci Ocupacional per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, AODI, amb la projecció d’una pel·lícula en el seu campament d’estiu. Una manera d’acostar el seté art als membres d’aquesta entitat social.

Els participants en el campament d’estiu organitzat per AODI en la Granja Escola Sol de Camp a Agost van poder gaudir d’una vesprada de cinema amb una pel·lícula per a tots els públics i, a més, van rebre samarretes de l’última edició del Festival.

“El Festival Internacional de Cinema d’Alacant segueix amb la seua labor de difondre el cinema i arribar a tota la província i a tots els col·lectius, sobretot a aquells que realitzen una labor social tan important com és AODI. Per això, hem fet aquesta col·laboració que esperem que siga la primera de moltes”, ha comentat Vicente Seva, director del Festival de Cinema d’Alacant.

AODI és una entitat sense ànim de lucre que duu a terme diferents activitats, serveis i programes amb un doble objectiu, d’una banda, fomentar l’autonomia personal, la integració social i l’accessibilitat a diferents recursos de les persones amb diversitat funcional intel·lectual i física; per un altre, oferir suport i protecció psicosocial a les famílies, així com recursos per a facilitar la conciliació familiar.

“Gràcies al festival de Cinema d’Alacant els nostres xics han pogut gaudir de manera accessible de la projecció d’una pel·lícula en un dels recursos que organitza la la nostra entitat, ha sigut molt gratificant i enriquidor tant per a usuaris com per als voluntaris que els acompanyen”, indica Paloma Arroyo, presidenta de AODI.