La regidora de Cultura, Nieves López, i la directora de la biblioteca municipal Alberto Navarro, Consuelo Poveda, han anunciat que el conegut filòsof Javier Sádaba visitarà la ciutat d’Elda el pròxim 24 d’octubre, amb motiu del Dia de la Biblioteca, per a presentar el seu llibre “Memorias desvergonzadas”.

En aqueix sentit, l’acte es desenvoluparà a partir de les 20.30 hores en el vestíbul del Teatre Castelar, comptant amb les intervencions de la pròpia Console Poveda, així com la Doctora en Filosofia i Lletres María de l’Olmo, experta en l’obra de Sádaba.

Cal recordar que el Dia de la Biblioteca “se celebra en record de la destrucció de la biblioteca de Sarajevo en 1992, durant el conflicte dels Balcans” ha assenyalat Consuelo Poveda, subratllant que “les biblioteques són l’organisme municipal que més connecta amb la ciutadania, tant amb persones majors, com altres més joves”.

A més, la directora de la biblioteca municipal Alberto Navarro ha indicat que “s’ha posat molt interès en què acudisquen a l’acte els alumnes dels instituts del departament de filosofia, perquè Sádaba és un autor molt rellevant i pot servir-los molt”.