La programació de desembre del Teatre Chapí arranca amb aquest concert amb el qual tindrem l’oportunitat de gaudir del millor soul i jazz clàssic de la mà de “Aretha i els Franklin”, una banda que ha anat creixent musicalment al llarg dels anys. Amb ells viatjarem en el temps a través del so aterrant en l’època daurada de la música nord-americana. La cita: divendres 2 de desembre a les 20’30 h.

Aretha i els Franklin es va formar en 2005 dins de l’Associació Cultural Jarana Blues, sent els seus components músics amb una llarga trajectòria en diferents i emblemàtiques formacions que han participat activament en la vida musical de la nostra comarca al llarg de molts anys.

Les veus femenines solistes del grup es caracteritzen per aglutinar diferents matisos: són veus càlides i esquinçadores, potents i tendres, liderades per Anes León, cantant i actriu professional amb un ampli historial artístic dins del món dels musicals de la cartellera madrilenya; completant el trio de veus, Tamara Millán i Yasmina Carbonell. Però també cal destacar als músics de la banda: Juanjo Bosc al piano i teclats, Pablo Alma a la guitarra, Isidro Gosálbez al baix, Antonio Molina a la bateria, Juan Luis Tormo a la trompeta i José Luis Granell al saxo; sense oblidar la incorporació d’una magnífica secció de vents femenina, amb Mª Baralida Tomás a la trompeta, Susana Blay al saxo i Marga García-Galbis, trombó de vares, la qual cosa aporta al grup aqueix sabor característic de les grans bandes de soul dels anys 60 i 70.

Aretha i els Franklin amb els seus dotze components, ens oferirà un concert capaç de traslladar a l’espectador fins a aqueixa època daurada de la música, utilitzant per a això temes molt coneguts del soul i del jazz. Amb una estudiada posada en escena, vestuari de l’època, coreografies especials i gran complicitat en el joc de les veus femenines, escoltarem versions de Aretha Franklin, Nina Simone, Ray Charles, Etta James, Natalie Cole o Tina Turner entre altres.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA
ARETHA I ELS FRANKLIN en concert.
Divendres 2 de desembre 2022. 20’30 hores.
Preu únic.10 €
Més informació: www.teatrochapi.com