L’exposició «El Secret del Glamur», organitzada per la Diputació per a commemorar el 35 aniversari de la signatura alacantina Hannibal Laguna, centrarà est els actes de l’Alacant Fashion Day. El MARQ acollirà una conferència i una taula redona entorn de la moda d’autor el pròxim 26 de setembre.

Grans noms del món de la passarel·la es reuniran en el Museu Arqueològic on la jornada començarà a les 11.00 hores amb una conferència de Rafael Muñoz, periodista especialitzat en moda, responsable d’aquesta secció en Rtve.es i exmembre del Comité de Moda de Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

Li seguirà una taula redona, en la qual, a més del director creatiu de Hannibal Laguna, Anníbal Angulo, i Rafael Muñoz, participaran Pepa Bueno, directora executiva de ACME (Associació Creadors Moda d’Espanya) i anteriorment redactora cap de les revistes Ela doble, Woman i Jo Dona; Clara Courel, periodista experta en comunicació i «lifestyle», i una de les protagonistes del reality de luxe en Netflix «First Class», i Luis Sala Miquel, autor del llibre sobre els últims 100 anys de moda a Espanya Vestir és somiar. La taula estarà moderada per la comissària de l’exposició, la periodista Cristina Martínez.

«El Secret del Glamur»

L’exposició que acull el Palau Provincial ofereix fins al pròxim 29 de setembre l’oportunitat d’acostar-se a la trajectòria de la marca alacantina Hannibal Laguna a través de 35 vestits emblemàtics del dissenyador Anníbal Angulo, un dels referents de la moda espanyola dins i fora de les nostres fronteres.

Des de la seua inauguració, el passat 14 de juny, «El Secret del Glamur» ha congregat a més de 4.000 visitants que han pogut conéixer els principals pilars de la signatura: la feminitat, el romanticisme i la sofisticació, a més del seu compromís amb la sostenibilitat i els avanços socials.

Hannibal Laguna s’ha convertit en ambaixador de la marca Espanya en el món de la moda d’autor, després d’haver vestit actrius com Demi Moore o Paz Vega, models com Judith Mascó o cantants com Rocío Jurado i Victoria Beckham, i haver participat en les principals passarel·les d’Espanya i d’altres països del món.