El MACA, Museu d’Art Contemporani d’Alacant, proposa una nova activitat per als més xicotets de la casa. Partint del primordial, el color, la matèria i el so: «Pinxit» mostra el procés de creació d’un artista; un treball d’experimentació en els límits de la plasticitat i dels nous mitjans i mètodes de l’art.

El pròxim 28 d’octubre, el Museu serà l’escenari d’un espectacle visual i sonor, a càrrec del grup Baychimo Teatre, que proposa un acostament entre art i primera infància a través de la creació d’un univers poètic conjunt; un espai compartit i lliure que òbriga al xiquet les portes de la sensibilitat estètica i la reflexió; de la capacitat d’emocionar-se i comprendre diferents visions i realitats del món.

L’edil de Cultura, María Dolores Padilla, considera imprescindible seguir fent activitats dirigides al públic infantil en el MACA, alhora que agraeix l’enorme èxit que tenen totes elles, ja que «estem davant els futurs visitants i consumidors d’art, i és en la seua infància quan hem d’inculcar-los l’amor per la cultura».

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament d’Alacant en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Generalitat, està dirigida a xiquets de sis mesos a tres anys, i es desenvoluparà en dues sessions (11.30 i 12.45 hores) amb una durada cadascuna de 35 minuts. La inscripció que és gratuïta, podrà realitzar-se des del dilluns 22 d’octubre a les 9 hores en la web del MACA: www.maca-alicante.es

Es tracta d’una mostra més de la importància de la col·laboració entre institucions per a poder acostar la cultura a tots els públics, i programar activitats d’una major qualitat.