L’Alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la vicealcaldesa Mª Ángeles Goitia, i l’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla han inaugurat l’exposició «La mirada del Dany Cerebral» al costat de la Presidenta de l’Associació de Dany Cerebral Adquirit d’Alacant, Mª Carmen Ferrer i el seu Gerent Antonio Rico, que va a poder visitar-se al Centre Municipal de les Arts fins al proper 21 de setembre.

L’Alcalde ha assenyalat que el seu treball és «una carrera de fons que lliureu dia a dia, amb el clar objectiu d’aprofitar el seu potencial i les seues capacitats. La mostra ofereix una visió àmplia del funcionament del cervell, del dany i les seues seqüeles, així com del moviment associatiu i trajectòria de la vostra associació a Alacant».

Ha volgut a més «convidar a alacantins i visitants a acostar-se pel Centre Municipal de les Arts i observar amb atenció les imatges que conformen l’exposició. Encara que vivim en una societat fugaç i moltes vegades egoista, crec que és necessari parar-se, mirar i entendre l’important que és l’empatia i la solidaritat cap a col·lectius que en moltes ocasions són invisibles».

L’edil de Cultura ha agraït a la Fundació «per la magnífica labor que realitzen des de fa tant temps» «Gràcies a ADACEA, podem comprendre l’abast d’una malaltia que afecta a un nombre important de persones i les conseqüències que això té també en els seus sers estimats».

L’estreta relació que manté l’Ajuntament d’Alacant amb ADACEA ens permet acostar als alacantins la problemàtica de Dany cerebral adquirit, a través de l’exposició “La mirada del Dany Cerebral “. El nostre objectiu és el mateix, sensibilitzar, visibilizar i conscienciar a la societat en la importància de la integració de les persones que ho pateixen.

El Centre Municipal de les Arts, una de les sales d’exposicions més importants de la ciutat, situada en ple cor d’Alacant, és el lloc idoni per acollir l’exposició. En ella, es mostra la realitat del dia a dia de les persones que sofreixen aquesta malaltia, i de com a través de diferents activitats que es duen a terme des de l’entitat, es poden seguir desenvolupant i potenciant les capacitats de cada individu. “La mirada del dany cerebral” consta d’un recorregut en imatges pel dia a dia de les persones amb dany cerebral adquirit i les seues famílies.