Després d’un estiu replet de festivals i grans concerts, la música torna a sonar amb força a les sales de tot el país. Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinc Estreles que impulsa trobades entorn del directe, torna a aquests espais clau per a la música en viu. Així naix Directes Vibra Mahou 2023, un cicle que reuneix un total de 17 concerts que, entre el 22 de setembre i el 16 de novembre, recorreran sales de referència de catorze ciutats espanyoles.
El pròxim 30 de setembre, la ciutat d’Alacant es prepara per a rebre una descàrrega d’energia musical amb l’actuació en viu de Karavana. Aquest trio musical s’ensenyorirà de la Sala Stereo amb el seu inigualable estil de pop electrònic, prometent una experiència musical ultra potent i carregada d’energia.
La formació, composta per a. Gonzalo (veu i guitarra), Emilio (baix) i Jaime (bateria), porta amb si un repertori replet d’èxits que inclouen cançons com ‘Strokes’, ‘Hui’, ‘Pinso’ i ‘Quina Putada’. Cadascuna de les seues cançons és una autèntica fuetada musical que els posiciona com una de les bandes més destacades i dignes de seguir en l’escena actual.
Karavana descriu la seua música com a «guitarres brutes i lletres cursis», una afirmació que subratlla la importància d’aquests dos elements en les seues composicions. Les guitarres enèrgiques i les lletres emotives es fusionen en el seu so característic, que s’inspira en la influència de bandes canviades de nom com The Strokes, The Vaccines i Wallows.
Aquest concert promet ser una experiència única per als amants de la música en viu i una oportunitat per a submergir-se en l’atmosfera electritzant que Karavana ofereix sobre l’escenari.
El cicle, que va presentar al juny la seua programació formada per deu artistes, incorpora ara a quatre nous noms. Rayden, Xiqueta Polonesa, Kitai i Carmen 113 se sumen a Gran Amore, Juicy Bae, Shego, Karavana, Sexy Zebras, Siloé, Shinova, Crema Bogotà, Chica Sobresalto i Delaporte.

Directes Vibra Mahou arrancarà a Galícia el pròxim 22 de setembre i passarà per Santiago de Compostel·la, Vigo, València, Alacant, Oviedo, 6 octubre, Zamora, Conca, Benavente, Ponferrada, Oviedo, Valladolid, Salamanca, Palència, Coruña, Vigo i Gijón.

Amb aquest tour, Vibra Mahou continua impulsant les trobades entorn de la música en directe i el seu suport incansable cap a les sales com a espai de desenvolupament del talent musical al nostre país.

Les entrades per a tots els concerts de Directes Vibra Mahou 2023 ja poden adquirir-se ací.

Directes Vibra Mahou 2023

22 setembre- Gran Amore, Sala Malatesta (Santiago de Compostel·la)
23 setembre- Juicy Bae, Sala Molotov (Vigo)
29 setembre- Shego, Sala Loco Club (València)
30 setembre- Karavana, Sala Stereo (Alacant)
5 octubre- Sexy Zebras, Sala Tribeca (Oviedo)
6 octubre- Sexy Zebras, Sala 16 Tones (València)
6 octubre- Xiqueta Polonesa, Sala La Cova del Jazz en Viu (Zamora)
7 octubre- Siloé, Sala Directo (Conca)
7 octubre- Carmen 113, Sala Buda (Benavente)
20 octubre – Shinova, Sala H (Ponferrada) SOLD OUT
21 octubre- Crema Bogotà, Sala Estilo (Oviedo) SOLD OUT
27 octubre- Chica Sobresalto, Sala El Desert Roig (Valladolid)
28 octubre- Delaporte, Sala Camelot (Salamanca)
3 novembre- Delaporte, Sala Universonoro (Palència)
3 novembre- Kitai, Sala A Pousada Dona Galiza Imaxinaria (la Corunya)
4 novembre- Kitai, Sala Molotov (Vigo)
16 novembre- Rayden, Sala Albéniz (Gijón)