Un any més, el Taller Municipal de Teatre que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Petrer i que dirigeix l’actriu local Begoña Tenés dóna la benvinguda al Nadal amb un espectacle d’humor titulat “Por tu seguridad… ríe”.

Enguany, la representació tindrà lloc el dimecres 23 de desembre, a les 21.00 hores en el Teatre Cervantes de Petrer, un canvi d’escenari -els espectacles anteriors van ser en el Centre Cultural- motivat per l’adopció de màximes mesures de seguretat en els espais culturals que està adoptant l’Ajuntament en aquesta situació de pandèmia. En aqueix sentit, el regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha volgut subratllar que “mantenim la cultura segura, continuem apostant per aquest sector i per oferir aquest oci amb seguretat als veïns i veïnes de Petrer”.

Per part seua, Begoña Tenés, directora del taller, ha indicat que és “el tradicional espectacle de Nadal amb monòlegs, escenes, música en directe… un espectacle per a passar una bona estona, per a riure i per a veure als components del taller municipal de teatre en tota la seua salsa”. 22 actors i actrius es pujaran a l’escenari del principal temple teatral de Petrer per a representar “textos de producció pròpia”, segons han ressaltat la directora. Per a això, ha explicat que “acabem de fer un curs monogràfic d’escriptura dramàtica amb el dramaturg Juan Luis Mira que els ha aportat més eines per a escriure els seus propis monòlegs”.

Portillo ha recordat algunes de les mesures de seguretat que s’estan adoptant des de la regidoria per a oferir una cultura segura, destacant que “mantenim la limitació del 25% de l’aforament, encara que la normativa ens diu que és el 50, perquè per a nosaltres és fonamental que la gent que vinga als espectacles es vaja amb la sensació de seguretat, perquè és la garantia que tornarà a la resta d’espectacles que estem preparant”.

El 25% de l’aforament del Teatre Cervantes suposa un total de 170 butaques aproximadament.

L’entrada és lliure, però, donada l’actual situació de pandèmia, requereix de registre previ a través del telèfon 96 698 94 09 de la regidoria de Cultura, de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores, facilitant nom i cognoms, número de DNI i telèfon de contacte.