Hui dimecres 8 i el dijous 9 a les 20.30h. Dani Rovira ens presenta “ODI”, el seu nou xou on, ens posarà damunt de la taula la seua visió més honesta i delirant de l’ésser humà de hui.

El divendres 10 a les 20.30h podrem gaudir d’un dels conjunts més importants del món, el Virsky National Ensemble de Pavlo Virskiy, un espectacle increïble ple de virtuosisme, alegria i colorit amb setanta artistes en escena.

Jaime Urrutia

A més, el dissabte 11 a les 20h tindrem en concert a Jaime Urrutia. “Al natural” en el qual interpretarà tots els seus èxits i els més importants de Gabinet Caligari. Podrem escoltar l’essència, els sons i la màgia de les seues cançons.

Per a concloure la setmana, el diumenge 12 a les 18h veuen a veure “Intocables” d’Oliver Nakache i Eric Toledano. Et portem una obra esquinçadora, commovedora, esperançadora i divertida. Basada en la pel·lícula «Intouchables» d’Olivier Nakache i Eric Toledano.

Per a aquesta última representació, podràs gaudir de l’espectacle mentre els xiquets es diverteixen i aprenen, en l’espai «El Principalito», amb una programació de música interactiva especial on els xiquets i xiquetes seran una part imprescindible de l’espectacle.

Aconsegueix ja la teua Entrada Cangur!