El Centre Cultural Las Cigarreras a través de la regidoria de Cultura obri el dissabte 22 de setembre fins al 26 d’octubre, el termini per a la presentació de projectes a l’II Premi de Producció Audiovisual «Visual Buit», que el seu objectiu és una ajuda econòmica amb la finalitat d’afavorir la creació d’un teixit creatiu novell / alternatiu alacantí per a unir i donar visibilitat al total d’un col·lectiu que genere noves i originals idees, amb vista a ser part dels circuits professionals.

La primera edició va comptar amb una vintena de propostes presentades, de les quals van ser premiades, Jaibo Films amb Miss Mbulu, Beatriz Hernández García amb Brexit i Rafael Giner Sánchez amb R31

Cada participant podrà presentar un màxim de dos projectes que es troben en procés de creació o que encara no s’hagen iniciat, abastant qualsevol gènere, tant de ficció com de no ficció i tant d’imatge real com d’animació. Es concedirà tres premis de 2.000,00 € a cadascun dels projectes seleccionats.

En el termini de dos anys, s’organitzarà una mostra en el Centre Cultural Les Cigarreras, en la qual es visualitzarà els tràilers dels curts premiats en aquesta edició així com els projectes guanyadors de passades edicions.

No obstant açò amb els projectes premiats s’organitzaran futures mostres en termini màxim de tres anys, per a permetre el recorregut comercial del treball en altres mostres i/o festivals. La data s’adequarà segons la disponibilitat de programació del Centre.

Formulari de presentació ACÍ