Aquesta setmana el Principal planteja una oferta per a tots els gustos. teatre familiar, sarsuela i teatre per a combatre el fred.

El dimecres 11 arriba el torn dels xiquets. Món Imaginarius posa sobre les taules “Campaneta, una aventura musical”, una màgica producció que farà les delícies dels més xicotets. Campaneta i les seues amigues, s’estan afeblint i perdent els seus poders. La pols de fades està desapareixent i no tenen forces per a construir la primavera a temps. L’Arbre màgic que els proporcionava la pols de fades, està completament sec i els xiquets han deixat de creure en elles. Campaneta i les fades, al costat del mestre Oifrag i el seu ajudant Benshee, hauran de trobar una solució.

El dijous 12 de desembre sarsuela en el Principal. “La Revoltosa” és un dels títols més emblemàtics del gènere. La companyia Teatral Clàssics de la Lírica posa en peus aquesta producció amb música del Mestre Ruperto Chapí i llibret de José López Silva i Carlos Fernández Shaw. Aquesta especial producció, reconvertida en una sarsuela de dos actes i quatre quadres per a recrear la vida popular madrilenya de principis del segle XX en un pati de veïns, ha introduït melodies tan populars d’altres autors com F. Asenjo Barbieri o Federico Chueca. Felipe, un dels veïns del pati, presumeix de ser l’únic que resisteix els encants de Mari Pepa, no obstant això està totalment enamorat d’ella. Igualment Mari Pepa sent gelosia quan veu a Felipe acostar-se a unes altres, i encara que tots dos estan enamorats mútuament simulen un menyspreu que no senten.

El dissabte 14 i diumenge 15 de desembre, el Principal rep a un dels actors més importants de l’escena espanyola. José Sacristán torna a Alacant amb un text del Premi Nacional de les Lletres, entre molts altres reconeixements, Miguel Delibes, “Senyora de roig sobre fons gris” produïda i dirigida per José Sámano. Un pintor porta temps sumit en una crisi creativa, i des que va morir la seua dona, no ha pogut tornar a pintar. És el relat d’una història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ésser humà, pel camí recte i simple de la veritat.

FITXES:

 FAMILIAR

ESPECTACLE: “Campaneta, una aventura musical”

Dimecres 11 a les 18.30 h

 

PREUS:

Pati i Butaca Club: 15 €

Llotja correguda: 12 €

Amfiteatre: 10 €

 

SARSUELA

ESPECTACLE: “La Revoltosa”

Dijous 12 a les 19 h

 

PREUS:

Pati i Butaca Club: 35€

Llotja correguda: 25 €

Amfiteatre: 118 €

 

TEATRE

ESPECTACLE: “Senyora de roig sobre fons gris” de Miguel Delibes

Dissabte 14 a les 20 h i diumenge 15 a les 18 h.

 

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 12 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h