Artistes com Josema Yuste, Teté Delgado, Jordi Sánchez, Nacho Guerreros, David Guapo, Antonia San Juan o Goyo Jiménez ompliran del millor humor l’escenari del Principal. A més torna el circ de sala al principal amb un esdeveniment únic que reunirà grans artistes del gènere en la “Gran Gal·la CircArte. 10é Aniversari”. Des de la Gran Via de Madrid arriba “West Side Story”, que aterra a Alacant per a oferir set funcions d’aquest mític Musical.

El diumenge 7 de juliol arriba “La Nit és Comèdia” un espectacle de monòlegs conduït pels televisius Jordi Sánchez i Nacho Guerreros (La que se Avecïna). Els riures i les riallades estan assegurades. Durant quasi dues hores seràs capaç de riure i plorar del riure. Per què? Perquè per a aquest gran esdeveniment comptem amb els millors humoristes del panorama nacional: Álvaro Carrero, Xavier Deltell, Miki Dkai i Nico Lozano com a humoristes.

L’11 de juliol David Guapo visita per primera vegada el Principal amb el seu espectacle “#quenonosfrunjanlafiesta1”.

David Guapo és un dels millors còmics del panorama nacional i està consolidat com a còmic multidisciplinari, com hem pogut comprovar en les seues aparicions en tv cantant en «Tu cara me suena», monòlegs en «El club de la comèdia» i, recentment, en la seua faceta com a actor en «Senyor Dóna’m paciència» d’Álvaro Díaz i «Sense embuts» de Santiago Segura, dues de les comèdies Espanyoles més taquilleres en els últims anys. Els seus espectacles són un desplegament de talent: acting, improvisació i música combinats sempre amb el millor humor, ironia i desimboltura, en un to Blanco i familiar que el fa apte per a tots els públics.

Més humor el diumenge 14 de juliol de la mà de l’actriu Antonia San Juan en “Mi lucha”, qui a més dirigeix aquest espectacle. Una vegada més Antonia Sant Joan ens mostrarà la seua gran versatilitat i facilitat per a canviar de registre. L’actriu es posarà en la pell de 15 personatges totalment dispars. Sempre mordaç, agnòstica militant, crítica amb tot allò que sone a superstició, masclisme, imposició o intolerància, Sant Joan ha decidit que el seu nou espectacle, que s’anava a titular “La meua lluita”, ja no es diga així, perquè al·ludeix “a un impossible”, a la seua antiga aspiració de convéncer i canviar a algunes persones.

El divendres 26 i dissabte 27 de juliol Josema Yuste i Teté Delgado aterren en el Teatre Principal amb una de les comèdies de la temporada “Sde infiel y no mires con quien”. Aquesta divertida funció conta la història de Luis, que és propietari d’una editorial de llibres. El seu soci i amic Álvaro, li demana que li preste el seu apartament a la nit per a estar amb la seua última conquesta. Però Rocío, la dona d’aquest últim, també ha sol·licitat l’apartament per a aqueixa mateixa nit la dona de Luis. Óscar, el dissenyador d’interiors i el seu amant, l’empleada de la llar tenien els mateixos plans. Quan les sis persones coincideixen la mateixa nit a l’apartament es produeix el caos.

Al setembre torna un dels còmics més reconeguts del panorama nacional. Goyo Jiménez torna a Alacant amb el seu espectacle “Aiguantulivinamérica2” del dijous 5 al dissabte 7.

Sara Baras arriba Teatre Principal d’Alacant, en dues úniques funcions els dies 13 i 14 de Setembre amb el seu reeixit espectacle “Sombras”

La balladora torna a la ciutat d’Alacant, després d’esgotar totes les localitats de la seua gira aquest últim any en ciutats com Londres, Nova York, Barcelona o València durant diverses setmanes consecutives. Presentant el seu nou espectacle que compta amb la col·laboració musical del violinista Llaura Malikian, i en el qual estarà acompanyada per més de 15 ballarins i músics sobre l’escenari.

Més de 4.000 representacions per tot el món li han portat a visitar els millors teatres del món, convertint-la en una de les més reconegudes ambaixadores de la nostra cultura.

Després de la seua representació a Alacant, Sara Baras viatjarà amb el seu espectacle a Llatinoamèrica i Àsia, i finalitzarà el seu gira en 2020 en la Gran Via de Madrid durant 4 mesos.

El diumenge 15 de setembre el Principal torna a apostar pel circ amb la “Gran Gal·la CircArte. 10é Aniversari” per a tots els públics. El Festival de Circ CIRCARTE celebra el seu desé aniversari amb una Gran Gala Internacional de Circ. Un espectacle de circ circ únic compost per a l’ocasió, amb nombres d’artistes que entenen el circ com a expressió artística, sense explotació humana ni animal, com a mitjà d’expressió i fusió de cultures i gents.

I el plat fort de la proposta del Teatre Principal d’Alacant per a l’Estiu 2019 és l’arribada a Alacant, des de la Gran Via de Madrid, del Musical “West Side Story”. Aquest musical de gran format inicia una gira nacional aquest estiu que passarà per 24 ciutats. Entre elles Alacant, on farà parada amb set representacions del 26 al 29 de setembre.

Des de la primera nota fins a l’últim sospir, West Side Story és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. La partitura a càrrec de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim és unànimement reconeguda com una de les millors en la història dels musicals, el text d’Arthur Laurens continua sent tan commovedor i actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d’honor en la llegenda del ball contemporani. De la seua mà, la més gran història d’amor pren els carrers de Broadway per a convertir-se en un de les fites del teatre musical de tots els temps.

En West Side Story, Arthur Laurens transporta el Romeo i Julieta de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els “Americans” Jets i els Porto-riquenys Sharks. La seua lluita per sobreviure en un ambient d’odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, esquinçadores, belles i rellevants del teatre musical.

Ara, produït per SOM Produeix i coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein, s’estrena per primera vegada a Espanya la versió original íntegra amb la qual aquest musical mític va debutar en el Winter Garden Theatre (Broadway, 1957).

SOM Produeix és la productora de Billy Elliot, Priscilla, Reina del Desert o Cabaret, entre altres grans musicals internacionals.

Les entrades estaran a la venda des del dimarts 28 de maig en taquilla i web. www.teatroprincipaldealicante.com.