La programació començarà el dijous 23 de juny en el Sector 9 i finalitzarà el 30 de juliol i inclou concerts, teatre, sarsuela, rutes turístiques, cinema d’estiu, cultura i música urbanes, i monòlegs
17 de juny de 2022.- La setena edició d’Elda 40 Gra2, que arrancarà dijous que ve 23 de juny i es prologarà fins al dissabte 30 de juliol, inclourà més de 30 activitats i propostes diferents que se celebraran en una vintena de places i espais públics de la ciutat. Rosa Vidal, regidora de Turisme, al costat dels edils de Cultura, Estimat Navalón; de Joventut, Anabel García, i de Participació Ciutadana, Javier Rivera, ha donat a conéixer una programació que arrancarà amb una batucada en el Passeig del Sector 9.
Rosa Vidal ha indicat que “aquesta edició és la del retorn en condicions normals després que en 2021, després de la suspensió en 2020, haguérem de celebrar-la amb restriccions. És una notícia molt bona poder reprendre una iniciativa que vam posar en marxa en 2015 quan vam accedir al govern local i que en les seues primeres cinc edicions va contribuir a revitalitzar i consolidar l’activitat cultural i d’oci durant els mesos d’estiu”.
L’edil de Turisme ha afirmat que “cal destacar la labor realitzada des de totes les àrees implicades en l’organització d’aquest esdeveniment per a poder completar un ampli calendari d’activitats, que fins i tot en els pròxims dies podríem ampliar amb algun esdeveniment més. Un dels nostres objectius era recuperar la cultura i l’oci al carrer, especialment en els mesos d’estiu, i l’Elda 40 Gra2 és un clar exemple”.
Vidal ha indicat que “com tots els anys, hi ha propostes per a tots els gustos i per a totes les edats: teatre, sarsuela, concerts, rutes turístiques, esdeveniments artístics, cinema d’estiu, cultura i música urbanes, monòlegs, etc. Tal com hem pogut comprovar en altres activitats dutes a terme en els últims mesos, com el Mercat Coloma, la Festa de la Primavera i els Foodtrucks, estem segurs que els ciutadans i ciutadanes acolliran amb entusiasme totes les propostes”.
Quant als escenaris de les activitats, l’Elda 40 Gra2 arribarà a pràcticament tots els barris i espais públics de la ciutat.