El regidor de Cultura i Museus, Amado Navalón, acompanyat de Reme Páez, tècnica de la Biblioteca Municipal d’Elda, ha donat a conéixer el programa d’activitats preparades per l’Ajuntament d’Elda amb motiu de la celebració, dissabte que ve 23 d’abril, del Dia del Llibre.
Amado Navalón ha explicat que “el Dia del Llibre és un dels dies més importants a la nostra ciutat i des de la Regidoria de Cultura continuem impulsant i donant suport a la lectura com una de les activitats culturals més importants. Per aqueix motiu, al llarg de la setmana vinent durem a terme propostes per a incentivar la lectura, tant entre els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat com entre els majors”.
A més, el regidor de Cultura ha destacat que “les activitats que durem a terme s’agrupen sota el lema ‘Més llibres, més lliures’, que s’ajusten perfectament als moments d’incerteses i totalitarismes que vivim”.Les propostes tindran lloc a la Sala Infantil de la Biblioteca Municipal ‘Alberto Navarro’, a les 17.00 hores, i a la Sala Hermeroteca, a les 20.00 hores. En el cas de les propostes infantils, es tracta de sessions de contacontes amb les següents lectures:
• Dimarts, 19 d’abril. Mónica Pérez Puche, amb ‘Els viatges de Monipé’, per a xicotets de 6 a 12 anys.
• Dimecres, 20 d’abril. Raquel López, amb ‘Una història amb recepta’, de 3 a 6 anys.
• Dijous, 21 d’abril. Susu Benítez, amb ‘Un món ple de contes’, de 6 a 12 anys.
• Divendres, 22 d’abril. Miguel Ángel Montilla, amb ‘Papà, conta’m un conte de quan tu eres xicotet’, de 3 a 6 anys.
A la Sala Hemeroteca es realitzaran les següents lectures:
• Dimecres, 20 d’abril. ‘Lectures a l’aire’, lectura col·lectiva dels grups ‘Pell amb pell’ i taller virtual ‘Paurides González’.
• Dijous, 21 d’abril. Susu Benítez, amb ‘Històries llunyanes per a oïdes pròximes’.
• Divendres, 22 d’abril. Miguel Ángel Montilla, amb ‘Conta’m un altre conte’.
Finalment, el dissabte 23 d’abril, de 9.00 a 14.00 hores, tindrà lloc la Fira del Llibre en la Plaça Castelar, on també es donaran cita aquells autors locals que vulguen vendre i signar els seus llibres. A més, s’entregaran de manera gratuïta publicacions municipals i hi haurà un estand perquè els més xicotets puguen gaudir de jocs tradicionals fets amb fusta.