El cicle de concerts “Live the roof” torna al Castell de Santa Bàrbara aquest estiu amb artistes nacionals com Arizona Baby, Alice Wonder, L.A. i Bely Basar-te i altres encara per confirmar. El Baluard de la Mina, des d’on es gaudeix d’una de les millors vistes de la badia alacantina, és l’escenari en el qual es desenvoluparan els concerts. L’objectiu de “Live the roof” és que el públic puga gaudir de la música en un lloc especial i amb vista panoràmiques de les diferents ciutats on es realitza. Les actuacions ja confirmades a Alacant comencen el pròxim 18 d’agost amb L.A. Li segueixen Alice Wonder que actuarà el dia 25, Arizona Baby el 8 de setembre i Bely Basar-te el 15 de setembre. Totes les cites són divendres i l’obertura es realitza al capvespre quan el públic serà rebut amb una degustació. Més tard, els assistents podran gaudir del concert veient com fosqueja a la ciutat.
“Live the roof” és un dels cicles de concerts que es desenvolupen a Alacant sota el paraigua de la marca “Alacant Loves Music”, impulsada pel Patronat de Turisme Alacant City&Beach juntament amb productors musicals per a continuar creixent en el turisme musical. Enguany la ciutat ha triplicat el nombre de concerts, amb una trentena d’actuacions i sis festivals, la qual cosa suposarà un impacte econòmic estimat superior als 40 milions d’euros.

Com sempre, els assistents seran rebuts al capvespre amb una consumició gratuïta d’un combinat.
L’hora d’obertura serà al capvespre i el públic serà rebut amb una degustació molt especial. Més tard, podran gaudir del concert veient com fosqueja a la ciutat, al costat dels seus artistes favorits en un concert realment íntim on artista i públic gaudiran d’una nit màgica.
Una nit d’estiu, música en directe, un castell, la mar Mediterrània i les millors vistes d’Alacant, això és Live The Roof.