L’Alacant Fashión Week 2019 omplirà l’Hall Edifici Sèneca el pròxim 2 d’octubre amb una desfilada exclusiva de la signatura Ágatha Ruiz de la Prada presentat per la seua filla, Cósima Ramírez, ambaixadora de la marca. El divendres 4 i dissabte 5 les desfilades tindran lloc en la Caixa Blanca del Centre Cultural Les Cigarreras.

El divendres desfilaran Blanca Testa & Judit Barrera, Begoña Ayala, Sweet Cherry Rock, Vanesa Sanmar, Maarouf 103, Davinia Encabo, Ramil & Pujalte, Raquel Iglesias i Pat Equilux. I el dissabte la jornada es dividirà en dues, al matí desfilaran dissenyadors emergents; La Illeta, Saints Dove, Miranda Rose, Sara Moreno, Edén Valeverde, Rocai, Cristina Garrit i Virma. I a la vesprada dissenyadors consagrats com Alicia Daniels, Abel Esga, Débora Velásquez, 5 Flores, José Izquierdo i Fernando Aliaga.

La setmana de la moda presenta la seua cinquena edició en un número molt especial homenatjant alguns dels dissenyadors que van apostar per aquesta passarel·la alacantina en la seua primera edició de 2015 com Ruiz de la Prada o l’alacantí Abel Esga. La regidora de Turisme i vicealcaldesa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment per a la ciutat. “Aquest esdeveniment s’aquesta consolidant a la nostra ciutat. A la desfilada de Agatha té previst assistir unes 450 persones, entre elles influencers i molts gerents de marques importants tant de tèxtil com de calçat de la província d’Alacant, València, Murcia i Albacete” ha assenyalat l’edil.

Altres esdeveniments en l’Hall Sèneca
A més de l’Alacant Fashion Week, l’antiga estació d’autobusos albergarà diferents esdeveniments durant el mes d’octubre. Entre els quals destaquen; El Mercat de Disseny, que tindrà lloc el del 4 al 6 d’octubre i serà un esdeveniment de 3 dies de durada i 30 estands d’art, moda, disseny, artesania i gastronomia. L’Experiència Verema, que tindrà lloc el 14 d’octubre i obriran les seues portes 50 cellers. El Càsting empresa alacantina de moda i complements Pianno 39, el dia19 octubre i amb més de 400 persones confirmades. La XIX Copa Diputació d’Alacant d’Escacs que tindrà lloc el 20 d’octubre amb 250 jugadors d’escacs confirmats de la província. O el Sopar de Gala del Congrés de Biologia del Desenvolupament el 25 d’octubre.