L’esdeveniment de poesia Emotional Art II d’Alacant ja està en agenda d’aquest mes. Té com a objectiu fomentar la cultura i l’expressió, per tant la participació de creadors i artistes.

Dissabte que ve 26 de febrer se celebrarà la segona edició en el centre cultural LAS CIGARRERAS de l’Ajuntament d’Alacant. Es realitzarà a la Casa de la Música amb un aforament disponible per a 240 assistents amb un equip de sonorització i acústica perfecta per a aconseguir la màxima qualitat. L’horari de funcionament de l’esdeveniment és des de les 16 hores fins a les 21.30 h.

A Emotional Art li acompanya un cartell que representarà a les cuidades de Barcelona, Madrid, Galícia, Saragossa, València i Alacant. Els i les poetes participants en aquesta ocasió són Carmen Alcaraz, Paola Aragó, la cantautora Lucy Garry, Esther sense H, Paulo Maestro, Andrés Richart, el cantautor Davile Matellán, Candela Sendón, Estefanía Toro, Cristian i L’Art de Cuidar amb Leti Blanco, Alba Luz, Andrés Dues Lleis i Giralunas. L’acte finalitzarà amb un Micro Obert.

Per la situació de pandèmia serà obligatori l’ús de màscara i acreditar el passaport COVID.