L’Espai Sèneca, és el lloc triat per a albergar la segona edició d’aquest Festival de collage a nivell nacional, on es donaran cita alguns dels millors noms que treballen la disciplina del collage.
El ALC collage Festival, pretén donar una mica més a conéixer aquesta disciplina artística mitjançant diferents activitats participatives i mostrar el treball tant d’artistes collagistas ja consagrats com d’aqueixos nous creadors i amants del “curta i pega”, amb l’objectiu de fer gaudir d’aquesta tècnica, que enamorarà i enganxarà a parts iguals, tant a assistents com participants.
L’edil de Cultura, Antonio Manresa ha «convidat als alacantins a participar en la segona edició d’un festival que ja va sorprendre l’any passat a tots els participants, per la varietat en les propostes i pel desconeixement que per a molts té encara la tècnica del collage».
«Comptarem amb una exposició de l’artista murciana, Miriam Martínez Abellán, que compta amb una trajectòria de més de 10 anys creant i experimentant a través d’aquesta tècnica artista» ha recordat Manresa.
L’exposició té per títol. “El reflex infinit”, reuneix un conjunt d’obres representatives de l’artista que abasten des de la instal·lació i el assemblage al collage analògic. La reinterpretació de la realitat que adquireixen els materials que s’utilitzen en el collage, és reflex d’una mirada amb infinites possibilitats
A més, comptarem, durant els 10 dies de Festival, amb xarrades i diferents workshops que podrà gaudir tant el públic adult com infantil i música en viu els diumenges a mig dia. Un esdeveniment únic que farà les delícies de quantes persones passen per l’Espai Sèneca a gaudir del primer Alc collage Festival.