Quin estiu espera a la ciutat d’Alacant! Amb la cada vegada més precisa esperança de la vacunació massiva en l’horitzó i la quarta ona de la pandèmia estabilitzada, Muelle12 Grup Marcos ve a arredonir aquest dolç final de mes amb cinc noves confirmacions per a aquest estiu. Cinc concerts mítics per a cantar i corejar (amb totes les mesures de seguretat) que la música està més viva que mai a la ciutat.

El primer d’aquests concerts tindrà lloc en ple festiu de Fogueres. Els madrilenys Ibèria Submergida, el major tribut als mítics Herois del Silenci al nostre país, arribarà el 23 de juny al Port d’Alacant amb tots els himnes de l’enyorada banda aragonesa, en plena febre després de l’estrena de l’últim documental sobre la trajectòria del grup.

El 23 de juliol serà el torn de Lori Meyers. La banda granadina és, sens dubte, una de les més grans de l’escena indie nacional, i de ben segur omplirà Muelle12 amb els seus majors himnes: sonaran des de “Luces de Neón” fins “Emborracharme”, passant pel seu últim single, l’infecciós “Punk”.

Un parell de setmanes més endavant, el dissabte 7 d’agost, seran Fangoria els qui es pugen a l’escenari Auditori de Muelle12. Què més cal dir d’Alaska i Nacho Canut, quan, una vegada més, amb el seu nou single, “Momentismo Absoluto”, han tornat a donar una efectivíssima volta de rosca al seu so ballable, més de 30 anys després de la seua formació.

Amaral és un altre nom mític que arribarà al Port d’Alacant aquest estiu. El diumenge 29 d’agost, Eva Amaral i Juan Aguirre presentaran per fi “Salto al Color” a la ciutat. I és que l’estiu passat van visitar Nits Mediterrànies amb dos concerts íntims i totes les entrades venudes, però aquesta vegada arriben amb la seua banda al complet i tot el muntatge que el seu últim i lluminós àlbum, “Salto al Color”, es mereix.

Tanca aquest quintet d’anuncis altre dels grans noms del panorama musical nacional. Loquillo també passa pel Port d’Alacant per segon any consecutiu i, igual que Amaral, aquesta vegada ho fa amb tota la seua banda. Un espectacle enèrgic en el qual sonaran les cançons més destacades del seu repertori.

Grup Marcos arriba a Muelle12

L’organització anuncia hui la presència de Grup Marcos en Muelle12. Les seues diferents marques, a l’avantguarda del sector automobilístic passaran pel complex multicultural per a apostar per una mobilitat sostenible.

Entrades a la venda

Les entrades per als nous xous confirmats estaran disponibles hui a partir de les 16:00h en muelle12alicante.es i entradas.com. La resta d’espectacles de la programació romanen a la venda.

Noves confirmacions Muelle12 – AUDITORI

23 de juny – IBÈRIA SUBMERGIDA: Tribut a Herois del Silenci

23 de juliol – LORI MEYERS

7 d’agost – FANGORIA

29 d’agost – AMARAL

18 de setembre – LOQUILLO