Comença el compte arrere per a la celebració del “Mercat Gastronòmic i Tradicional” de Finestrat que enguany se celebrarà el cap de setmana del 13 i 14 d’abril. Per a aqueixa data el centre històric tradicional s’omplirà amb més de 50 llocs d’artesania, venda de productes de la terra, demostracions d’antics oficis, animació teatral i musical de carrer, l’actuació del conegut cantautor Dani Miquel, l’espectacular torre humana de la “Muixeranga d’Alacant” i un ampli espai per als més xicotets amb fira infantil de fusta i tallers participatius per a aprendre a elaborar formatge o crear el seu propi paper. La gastronomia tindrà el seu especial protagonisme amb les receptes i els productes més típics de la cuina local a càrrec de l’Associació de Dons de Finestrat i la Comissió de Festes 2019.

En paraules de l’edil de Mercats, Amelia Mayor, “estem en ple compte arrere per al nostre Mercat que celebrarem el 13 i 14 d’abril. I molt il·lusionats amb les propostes que portarem per a tots els veïns de Finestrat i comarca. Com sabeu, apostem per la gastronomia més tradicional amb elaboració de receptes a peu de carrer. Tindrem artesania, productes de la terra, antics oficis, un gran espai per a animació infantil i la música popular valenciana amb Dani Miquel. Enguany anem una mica més enllà amb novetats com la possibilitat de volar amb globus aerostàtic. Així que esperem que el temps acompanye, que vinga molt públic i, amb tot això, donar a conéixer el nostre centre històric, donar a conéixer les tradicions més nostres i potenciar l’activitat de comerços, bars i restaurants de la localitat”, va afirmar l’edil.

Aquesta alternativa comercial, turística i d’oci per a tots els públics està organitzada des de l’Ajuntament de Finestrat (Regidoria de Mercats) en col·laboració amb l’empresa local Iber, l’Associació de Dons de Finestrat i la Comissió de Festes 2019 (Barraca El Potro