La companyia de Rafaela Carrasco es pujarà les taules del Teatre Principal aquest divendres 19 d’octubre a les 20.30 h amb la peça “Nacida Sombra”.

La coreògrafa, directora i balladora de flamenc, Rafaela Carrasco i el dramaturg emergent Álvaro Tato, s’uneixen per a crear una peça única en la qual el flamenc balla en femení plural els textos de les autores clàssiques dels segles XVI i XVII.

“Nacida Sombra” compta amb un extraordinari elenc encapçalat per Rafaela Carrasco, Florència O’Ryan, Blanca Lorente i Paula Comitre.

La música serà a càrrec Jesús Torres i Juan A. Suaréz “Cano” a les cordes i, Antonio Campos i Miguel Ortega com cantaores.

D’altra banda, el circuit ‘Dansa a Escena’ arriba al Principal d’Alacant amb la companyia Imaginart i el seu espectacle per a públic infantil ‘Little night’.

El Teatre Principal d’Alacant acollirà aquest diumenge, 21 d’octubre, la visita de la primera de les quatre companyies que el circuit estatal ‘Dansa a Escena’, organitzat per la Xarxa Espanyola de Teatres i el INAEM, ha programat en la capital alacantina en la seua novena edició. La companyia catalana Imaginart posarà en escena ‘Little night’, una intensa experiència audiovisual interactiva per a xiquets i xiquetes de 18 mesos a 3 anys. Les entrades per a les dues funcions, programades a les 12:00 i 18:00 hores, tenen un preu únic de 15 euros.

Perseguir objectes que fugen quan el xiquet s’acosta, imatges que s’activen quan el xiquet les toca… ‘Little night’, amb Jordi Colominas en l’adreça, és una experiència audiovisual surrealista i màgica de 25 minuts de durada i

incorpora, per primera vegada, dues pantalles: un sòl-pantalla i una pantalla vertical que augmenta el camp de visió de l’activitat i la seua espectacularitat i es converteix en la porta d’entrada a escena de molts dels elements que intervenen en l’espectacle. ‘Little night’ juga amb la nit, amb personatges fantàstics i amb grans dosis d’humor, a voltes absurd i surrealista. Estels que viatgen amb la seua borsa, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot, multitud de cotxes que les esquiven… Imatges suggeridores que estimulen els sentits i provoquen el joc conjunt d’adults i xiquets que es pujarà a les taules del Teatre.