La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi reprén la programació cultural de la primera meitat de l’any, després de cancel·lar per la COVID les actuacions previstes gener, i publica les ofertes de teatre, música i exposicions previstes. Per a començar, del 2 al 25 de febrer, el Centre Cultural Salvador Miró acollirà l’exposició dedicada a Germà Bernàcer “L’alacantí més universal”, com una activitat dins de l’aula de Cultura de la UA a Ibi. L’horari de visita serà de dilluns a divendres, de 9.00 h a 21.30 h. També al febrer, els dies 5 i 6 i 12 i 13, tindrà lloc en l’Ermita Sant Vicent l’exposició fotogràfica : “Manaslu, montaña de los espíritus”, sobre l’expedició internacional des d’Ibi als 8.156 m. En memòria de Rafa Fraguas. La recaptació serà donada íntegrament a Creu Roja d’Ibi.

Ja al març, el dissabte 12 la música torna a l’escenari del Teatre Riu amb el concert de Kiko Verí, a les 21.00 h. amb entrada única de 15 euros, i el 27 de març, Font Viva Teatre presenta “Refugio”, en el Teatre Riu, a les 18.00 h, amb entrada de 7 euros i 5 euros per a socis i estudiants.

No és la primera vegada que Ara Malikian ve a Ibi i és que cada vegada que ho fa, ompli el teatre de música i energia. El Teatre Riu estarà encantat de rebre’l de nou el dissabte, 2 d’abril, a les 21.00 h, amb un preu d’entrada de 48 euros, 44 euros i 36 euros, a la venda en www.aramalikian.com.

Els més xicotets també podran gaudir del teatre i la música amb “Alicia. El musical de les meravelles”, de Trencadís. Un musical infantil molt especial que els encantarà i que serà el dissabte 9 d’abril, a les 18.00 h, amb un preu de 5 euros. També torna a Ibi la companyia de teatre còmic Yllana amb l’obra “Ópera de locos”, a les 20.00 h, en el Teatre Riu. Preu de l’entrada de 10 euros. I per a finalitzar el mes, el 30 d’abril, tindrem en concert a “Queen Revolution”, un xou tribute internacional al llegendari grup musical. Serà a les 21.00 h i el preu de les entrades serà de 25 i 23 euros.

Al maig, el Teatre Riu acollirà “Sabates noves”, teatre d’objectes per a la primera infància, del grup L’home dibuixat. Serà el 14 de maig, a les 18.00 h, amb una entrada de 3 euros. I al maig també es podrà gaudir de la dansa amb “La mort i la donzella”, de Cambra Blanca. Serà el dia 21, a les 20.00 h, amb una entrada de 8 euros.

Finalment, i de moment, Cultura té previst per al mes de juny el concert de Abrahan Cupeiro i la Unió Musical d’Ibi. Divendres, 24 de juny, a les 20.00 h, amb entrada gratuïta, prèvia recollida en taquilla.

Excepte les exposicions i aquest últim espectacle, la compra d’entrades podrà realitzar-se a través de www.bacantix.com o en les taquilles del Teatre Riu, dijous i divendres, d’11.00 h a 13.00 h i de 19.00 h a 21.00 h.