Aquest divendres 13 d’agost a les 21h en el restaurant La Fundición (Alacant) tindrem el plaer de gaudir d’una Jam Session única que arranca amb tres reconeguts músics d’Alacant: Dani Catalá, Héctor Stewe i Carlos Porcel.

En aquest esdeveniment els músics que acudisquen tindran l’oportunitat de poder unir-se per a tocar i experimentar al costat d’aquests tres artistes de la terreta.

Dani Catalá és un pianista, compositor i arranjador que treballa en diferents àmbits musicals, des de la música clàssica i el jazz fins al soul i la música electrònica. Ha treballat per a figures internacionals del jazz i la música moderna. Ha treballat com a pianista amb diferents artistes, entre ells el guitarrista de jazz Ximo Tébar, el Mc Nach o Café Quijano.

Com a productor musical ha treballat per a la multinacional NBA2k i artistes com Nach, Arkano i Santiuve. A l’octubre de 2020 va gravar el seu primer EP “THX” com a solista en el Teatre Principal d’Alacant, incloent artistes de talla internacional.

Héctor Stewe és bateria. Ha tocat en diverses formacions musicals que abasten des del rock fins al jazz, com el grup jazz-soul Orjazzmic amb els quals va gravar el seu primer disc: Packin’ Up. També ha participat en altres projectes de funk rock, al costat del guitarrista Miguel Alfaro, amb el grup Strawberry Pussy.

Actualment és bateria en Zàping 3.1, en New Moes Rock Band i en Smokin Rings.

Carlos Porcel és trompetista, baixista, cantant, compositor i arranjador. Des de 2018 dirigeix la Big band Idejazz d’Elda (Alacant) en la qual exerceix també d’arranjadora, de veu masculina i de trompeta solista. Ha tocat amb artistes com Kase-O, R de Rumba, Ramón Cardó, Pierre León, Fabio Miano, Jesús Santandreu, Antonio Serrano.

Ha treballat com a productor amb diferents bandes i artista com a R de Rumba, Kase-O i Sho-Hai (Violadors del Vers), Gordo del Funk, Piezas, Basilio Montes, entre altres.

Aquest octubre va llançar el disc “Funk Experience”, que ha guanyat el premi al millor disc de l’any en els PREMIS ENLLAÇ FUNK 2020 al costat del Dj i productor RdeRumba.

PREU

Entrada: 10€

Menú + entrada: 32€

Reserva per telèfon: 646 93 22 59