La inspiració d’arriba dels seus innombrables viatges, que emprén per àrees geogràfiques perfectament definides per a imbuir-se del seu art. L’artista valencià Jaume Marzal penja la seua obra en la Fundació Frax (sala Ramón de Soto) des del diumenge 20 de geber fins al 10 de febrer, amb una exposició titulada “Glances & People”.

Marzal realitza habitualment treballs d’il·lustració per a Espanya, Anglaterra, Escòcia, Itàlia i França, i col·labora en la creació d’audiovisuals per a diversos museus de Catalunya. En 1991 inicia una sèrie de viatges (el Marroc, Tunísia, Algèria, Somàlia, Jordània, Líban, Síria, Letònia, Lituània, Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Polònia, Alemanya, Hongria, Àustria, Bulgària, Bòsnia, el Japó, Corea, la Xina, Vietnam, Tailàndia, Laos, Malàisia, entre molts altres), per a crear col·leccions d’obres sobre aquestes parts del món.

Us deixem els links de l’últimes notícies de Jaume Marzal:

Exposició a Casa Mediterráneo. https://loblanc.info/el-artista-jaume-marzal-expone-una-mirada-a-estambul-en-la-casa-mediterraneo-en-alicante/

Exposició en Bahco Art. https://loblanc.info/exposicion-de-liliana-leal-y-jaume-marzal-en-bahco-art-de-calp/

Exposició en Diputació d’Alacant. https://loblanc.info/territorios-encontrados-exposicion-de-colectivo-mediterraneo/

Obra de Jaume Marzal