La Biblioteca Municipal l’Espill acollirà del 21 de juny al 6 de juliol l’exposició itinerant ‘Nosaltres, els escriptores. Valencianes en el temps’. La mostra està comissionada per Manola Roig i Rosa Roig, i organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de les activitats programades pel Pla de Foment del Llibre i la Lectura.

Aquesta exposició té com a objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de sor Isabel de Villena fins a l’actualitat han escrit en el nostre territori.

A més a través d’aquesta mostra s’introdueix una visió de gènere en els plans de promoció de la lectura que es dissenyen en les biblioteques i centres escolars i universitaris, alhora que s’intenta omplir el buit que ara mateix existeix a les històries de la literatura i als currículums escolars sobre l’obra de les escriptores valencianes. L’exposició presentarà un catàleg de 450 escriptores valencianes documentades fins ara a través de 14 panells. La mostra serà inaugurada dijous que ve, 21 de juny, a les 19.00 hores.