”la Caixa” impulsa una convocatòria amb l’objectiu de fomentar la reflexió i el diàleg entorn del tema del desenvolupament humà i la sostenibilitat. Vol potenciar el seu paper com a lloc de trobada entre els principals actors socials: entitats, associacions, Administració Pública i professionals, per a abordar els reptes actuals de manera holística, superant barreres acadèmiques i sectorials.

Volen ser un lloc de trobada per a tots aquests actors socials i animar-los a treballar per a establir prioritats, detectar metodologies noves i impulsar el desenvolupament econòmic i la transformació social.

Del 12 de setembre al 12 de novembre d’enguany, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, empreses socials i cooperatives del sector social, organitzacions empresarials i sindicals sense ànim de lucre, universitats i centres d’investigació i administracions públiques, poden presentar els seus projectes.

Per a més informació, podeu consultar les bases establides en la pàgina web del Palau Macaya. Al setembre comunicaran la data de la sessió informativa d’enguany.

La convocatòria es resoldrà a la fi de gener de 2020, amb un número total de deu projectes aprovats que percebran una dotació màxima de 10.000 euros (IVA inclòs), que no podrà superar el 75% de l’import total del projecte, amb l’objectiu de desenvolupar-lo a partir de setembre de 2020 en les instal·lacions del Palau Macaya.