Dins de la programació de la II Fira Modernista d’Alcoi, que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre, enguany dedicada a Lorenç Ridaura que va ser el principal escultor del modernisme alcoià, es podrà gaudir d’una exposició d’aquesta destacada figura de la història de ciutat d’Alcoi. L’exposició estarà situada en la Capella de l’Asil, en el carrer Camí, 40.

Lluis Vidal, curador de l’exposició, assenyala que és la primera exposició monogràfica sobre l’autor i confirma que han arreplegat obres de particulars, empreses i del propi Ajuntament per a la realització de la mostra. Indica que “és una selecció d’obra ben plantejada que ofereix una visió general de la seua evolució estilística. L’exposició anirà acompanyada del seu catàleg i activitats didàctiques”.

Lucía Romero, coordinadora de la Capella del Antic Asil anuncia que “la inauguració comptarà amb les actuacions de Moises Olcina i Joan Aracil i una visita guiada. El dia 21 de setembre s’ha planificat una segona visita guiada”.

Tindran l’activitat didàctica “L’arbre de les emocions” per a públic general i un skate room que plantejaran a les escoles d’Alcoi denominada “La medalla de Ridaura” fomentant la participació en equip i la comunicació dels xiquets i xiquetes participants.