La regidoria de Festes informa que a partir avui i fins al pròxim 10 de juny l’Ajuntament d’Alacant ha convocat un Concurs de fotografia dels Fogueres de Sant Joan 2018 per a accedir a la zona reservada les mascletás de concurs.

Els participants pujaran a Instagram les fotos més divertides, en les quals es demostre la seua passió per aquesta Festa de Fogueres.

Nonos i Gegants. Fogueres de Sant Joan 2018. Foto: Juanjo Cervetto

Nonos i Gegants. Fogueres de Sant Joan. Foto: Juanjo Cervetto

El mètode de participació del concurs serà a través de Instagram en el compte @festesalicante a través del hashtag #respiramascletas2018.

El dia 12 de juny s’anunciaran els 10 guanyadors a través de les xarxes oficials de la regidoria de Festes, celebrant-se un acte de lliurament de premis el dia 15 de juny a les 18 hores en el Saló Blau de l’Ajuntament.

El concurs va dirigit a totes les persones amants dels Fogueres de Sant Joan, que siguen majors d’edat. Únicament podrà pujar-se una fotografia per persona. En el cas de pujar més, només es computarà la primera. Per a més informació, les bases estaran disponibles en la web municipal www.alicante.es fins al dia 10 de juny de 2018.

Si t’ha agradat aquest concurs, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda