La regidora d’ONG’s i Voluntariat, Carmen Morate, ha comparegut en roda de premsa al costat de Maximiliano Merinero, membre de la ‘Coral Bella Torrevella’, per a anunciar el concert benèfic que oferirà el cor diumenge que ve 5 de maig, a les 19.00 hores, en el Centre Cultural Verge del Carmen, i que anirà en benefici de l’Associació de Protecció i Ajuda a l’Ex Alcohòlic (Apaex). En el concert es comptarà també amb la participació del cor ‘Sol i Sal’, dirigit per Olga Vasilovskaya.

Morate ha destacat el caràcter solidari de l’esdeveniment, per la qual cosa ha animat que acudisca el màxim públic possible, ja que “a més de gaudir d’un gran concert, poden involucrar-se amb aquest tipus d’espectacles les finalitats dels quals van íntegrament destinats a associacions que realitzen un paper vital en la nostra societat”.

S’ha estimat que el concert tinga un preu simbòlic de 5 euros, encara que els assistents podran fer un donatiu voluntari. Per a qualsevol informació sobre aquest tema s’ha habilitat el següent número de telèfon: 620378713.

Maximiliano, que a més d’integrant de la Coral Bella Torrevella, és integrant de Apaex, ha volgut posar en valor el treball que es fa des de l’associació, on des de la seua fundació l’any 1990, ofereixen una encomiable ajuda i assistència tant mèdica com psicològica a persones afectades per la problemàtica de la dependència a l’alcohol mitjançant programes i tècniques especialitzades.