La presentació d’una nova edició de la Fireta del Camp d’Elx que se celebrarà del 12 al 14 d’octubre en el Passeig de l’Estació i que enguany va a comptar amb prop de 60 expositors, una xifra major que les passades edicions que confirma que aquest esdeveniment s’està consolidant com un referent en les fires agrícoles de la Comunitat Valenciana.

Participaran les principals associacions agràries representades per Pedro Valero (ASAJA), Santiago Pascual (Va unir de Llauradors i Ramaders d’Elx), Pascual Serrano (Associació per al desenvolupament rural del Camp d’ Elx) i Pascual Urbán (Comunitat de Pagesos i Ramaders).

Tal com ha explicat el Regidor Antonio García, un any més l’Ajuntament col·labora amb les diferents associacions agràries de la ciutat amb la finalitat d’impulsar l’economia il·licitana i, més en concret, l’agricultura, fent visible el gran potencial del món rural il·licità i donant a conèixer les immenses possibilitats –en gastronomia, en emprendimiento, en turisme, en agricultura, en qualitat de vida- del camp d’Elx.

El suport municipal es plasma en l’aportació de 30.000 euros per a l’organització d’aquesta important fira.

Quant a les novetats per a la present edició de la Fireta, Antonio García ha destacat que “a més de seguir incrementant-se el nombre de visitants, enguany va a haver-hi més expositors que mai. A més, cada vegada hi ha més llocs que realitzen les seues pròpies activitats i tallers per al gaudi dels assistents”.

A les 10 del matí del dia 12 la Fireta obrirà les seues portes amb el seu mercat ecològic. Al llarg de tota la jornada es duran a terme tot tipus d’activitats entorn de les tradicions il·licitanes i els productes del Camp d’Elx. Fins al diumenge a la vesprada el Passeig de l’Estació acollirà un sense fi d’activitats dirigides a tots els públics.